Daklekkage Amsterdam? Wij helpen u bij een lekkend dak 24/7

Daklekkage Amsterdam? Lekkage aan uw dak repareert loodgietersbedrijf Today Service

Een dak gaat doorgaans zo’n 15 tot 20 jaar mee. Ondanks dat een dak bestaat uit een isolerende laag, kan er tussentijds lekkage optreden. Deze lekkage kan veroorzaakt worden door slecht weer of andere oorzaken. Heeft u een lekkend dak? Neem contact op met de loodgieter in Amsterdam Today Service. Wij zijn 24/7 per dag bereikbaar om u bij daklekkage Amsterdam te helpen.

Dak laten repareren? Loodgieter Today Service is uw specialist in daklekkage

Today Service is specialist in efficiƫnte reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw dak. Ook kunnen wij uw dak professioneel renoveren of zelfs helemaal vervangen. Er zijn meer mogelijkheden dan renovatie of vervanging van uw dak. U kunt bijvoorbeeld uw bitumineuze dakbedekking voorzien van een nieuwe laag over de bestaande dakbedekking heen. Een tussenoplossing die goed functioneert. Bovendien hoeft niet alle daklekkage voor uw eigen rekening te komen, vaak wordt een deel vergoed door uw opstalverzekering.

Daklekkage en onderhoud

Daklekkage kunt u voorkomen door een keer per jaar het dak een onderhoudsbeurt te geven. Het lekken van een dak en reparatie van uw dakbedekking.

Today Service is een gespecialiseerd bedrijf dat efficiƫnte reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw dak uitvoert. Tevens zijn wij graag bereid om uw dak te renoveren of geheel te vervangen. Daarnaast is het mogelijk om uw bitumineuze dakbedekking te voorzien van een nieuwe laag over de bestaande dakbedekking heen, zodat dit functioneert als tussenoplossing.

Today Service is gespecialiseerd in:

  • Platte daken
  • Terras daken
  • Schuine daken

3104045577_1d737b3217

Ook een vakkundige reparatie en het vervangen van een pannenkap behoort tot ons werkterrein.