Dakdekker in Amsterdam

Today Service, dakdekker in Amsterdam

Bent u op zoek naar een dakdekker in Amsterdam en omstreken? Today Service helpt u graag bij reparaties aan het dak, daklekkages en onderhoud. Heeft u een lekkend dak? Neem dan direct contact op met Today Service. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u bij problemen als uw dakedekker in Amsterdam te helpen. Today Service is specialist in efficiënte reparaties en onderhoud werkzaamheden aan uw dak.

Als u Today Service inschakelt voor problemen als dakdekker in Amsterdam, dan bent u verzekerd van:

  • Altijd uitstekende kwaliteit en service;
  • Deskundige en ervaren vakbekwame loodgieters en installateurs;
  • Vandaag gebeld is vandaag opgelost!
  • We staan dag en nacht voor u klaar bij storingen en noodgevallen

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als uw dakdekker in Amsterdam? Neem dan contact met Today Service op. Dit doet u via ons contact formulier of door te bellen naar 020 – 667 25 51.

Problemen met dakbedekking? Today Servce is uw dakdekker in Amsterdam!

Naast dat wij specialist zijn in efficiënte reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw dakbedekking in Amsterdam. Ook kunnen wij uw dak professioneel renoveren of zelfs geheel vervangen. Er zijn meer mogelijkheden dan renovatie of vervanging als uw dakdekker in Amsterdam. U kunt bijvoorbeeld uw bitumineuze dakbedekking voorzien van een nieuwe laag over de bestaande dakbedekking heen. Een tussenoplossing die goed functioneert. Bovendien hoeft niet alle daklekkage voor uw eigen rekening te komen, vaak wordt een deel vergoed door uw opstalverzekering.

Schakel Today Service in bij problemen als uw dakdekker in Amsterdam

Today Service is een gespecialiseerd bedrijf dat efficiënte reparaties en onderhoud aan uw dakbedekking uitvoert. Tevens zijn wij graag bereid om uw dak te renoveren of geheel te vervangen. Daarnaast is het mogelijk om uw bitumineuze dakbedekking te voorzien van een nieuwe laag over de bestaande dakbedekking heen, zodat dit functioneert als tussenoplossing. Ook een vakkundige reparatie en het vervangen van een pannenkap behoort tot ons werkterrein.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als uw dakdekker in Amsterdam? Neem dan contact op met ons. Bel naar 020 – 667 25 51 of neem contact op via ons contactformulier.